Lovasi három koncertjét is lemondták a legutóbbi Narancs-interjúja után

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. nov. 27., 17:01
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

Lovasi: „Az jár jól, aki kussol.”

Az azonnali.hu-nak adott interjút Lovasi András. Beszél kivándorlásról, a #metoo-ügyről, de elmondja azt is, miért nem ment idén Tusnádfürdőre. Sok más mellett Lovasi azt is elmesélte, milyen hatása lett a Narancsnak adott legutóbbi interjújának.

„Most olyan közbeszéd van kialakulóban, amiben a zenésznek azt sugallják, hogy ha nem is igazodik, akkor legalább maradjon kussban. És az megéri. Például volt a Narancs-interjú, amit nagyon sok lap úgy hozott le, hogy »a Lovasi utálja a Fideszt«. Amúgy nem ez van benne, bár ez is igaz.

„A Balkánon legalább jó az éghajlat” – Lovasi András

Úgy véli, ez az utolsó esély, hogy választással leváltsa az ország a mostani rezsimet, és arról is beszélt, hogyan lehetne ezt megoldani.

Hanem az van benne, hogy utálok erről beszélni, mert láthatóan arra kell berendezkednünk, hogy a következő tíz-tizenöt évben ezek lesznek. Felvetettem egy olyan opciót, ami az egyetlen matematikailag járható út, hogy szövetséget kössön a Jobbik és a baloldal, vagyis a Fidesztől balra lévő valami, mert ez már rég nem baloldal. Erre mindenhonnan lenáciztak. Hagyjuk is.
Ami az én szempontomból érdekes az az, hogy azon a héten három koncertünket mondták le.”
szerző
narancs.hu
publikálva
2017. nov. 27., 17:01
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Ezt már olvasta?