Bayer Zsolt mellett Harrach Péter fia is kiakadt a Göncz Árpád metrómegállótól

szerző
narancs.hu
publikálva
2018. febr. 08., 19:02
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

A fideszes politikus meghökkentő videóban kampányol az elnevezés ellen.

A tervek szerint az Árpád híd metrómegállót Göncz Árpád városközpontra keresztelik át. Bayer Zsolt ezen teljesen kiakadt, az Echo Tv Sajtóklub műsorában konkrétan azt mondta, hogy ha majd kiírják az Árpád helyére, hogy Göncz, oda kell menni és le kell verni!

Úgy tűnik, ezen felbuzdulva ragadt kamerát Harrach Péter fia, Harrach Tamás XIII. kerületi fideszes országgyűlési képviselőjelölt, aki szintén a Göncz Árpád városközpont ellen kampányol.

„Az angyalföldi szocialisták – új hőseikre rátalálván – neofita lelkesedéssel ismét szeretnék a magyar múltat végképp eltörölni, helyére pedig az SZDSZ-es, MSZP-s szimbólumokat ültetni. Most az Árpád honfoglaló vezérről elnevezett metrómegálló van útban. Mi, angyalföldi fideszesek, elfogadhatatlannak tartjuk Magyarország hőseinek semmibe vételét, felszólítjuk a baloldalt, tiszteljék jobban nagyjainkat, és ne próbálják meg megváltoztatni a metrómegálló nevét” – mondja videójában.

A zavarba ejtően stupid felvétel megtekinthető itt:

Harrach Tamás vlog 1.

Uploaded by Bence Gábor on 2018-02-07.

szerző
narancs.hu
publikálva
2018. febr. 08., 19:02
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 11
  rworse
  2018. február 09., péntek 17:59
  Juliusz

  "Maradjon Árpád."

  Na de maradni nem tud Árpád, hiszen sose volt Árpád. Mindig is híd volt a neve. Most azon gondolkodnak, hogy átnevezik városközpontra, hídról.
 2. 10
  Juliusz
  2018. február 09., péntek 09:26
  Maradjon Árpád. Mindenféle átnevezés ellen-átnevezést szül. Göncz Árpád is ellenezné. Van annak más módja, hogy kifejezzük a tiszteletünket.
  Minél régebb egy elnevezés, annál inkább óvni kellene. Jártatok mostanában Angliában?
 3. 9
  yoyo
  2018. február 09., péntek 06:14
  pokrocz, a pofánverés kétélű fegyver. Pofánverni általában az erősebb szokta a gyengébbet. És a bunkóbbik. Itt most a bunkóbbik látszik erősebbnek, és az a pofánverés Damoklesz kardjaként itt lóg a levegőben.
 4. 8
  yoyo
  2018. február 09., péntek 06:10
  Nem ismerem ennek a névadásnak a történetét, nem tudom, ki vetette fel, ki szavazta meg, de azt hiszem, ettől a fővárostól, ettől a kormányzattól ilyen "gesztust" én egyáltalán nem várok.
  Ahogy borzadtam a neírjalájánostól is.
  Hogy a "jóérzésük" ellenére hajlandók az "ellenoldali ikonról" benzinkutat, brkácsáruházat elnevezni, majd utána hevesen tiltakoznak ellene, ez meg már tényleg minősített ótvar. Na csá.
 5. 7
  Kovacs
  2018. február 08., csütörtök 23:30
  5: A francia "halandók" é a "repülendők" sem Charles de Gaulle-oznak, hanem Orly-t mondanak...Nem lehet bírni ezekkel az emberekkel...sem itt, sem máshol.(hehe)
  (Ha Európát mint lehetőséget elfogadjuk, akkor a nemzeti hősiességi szereposztást valahogy be kell fejezni. Legyen a 19. századé... a 20. bebizonyította, hogy előbb-utóbb hova vezet. Sajnos itt sem lehet bírni az emberekkel, se itt, se máshol... manapság különösen.)
  A metróállomás nevek is jönnek-mennek...Most Göncz Árpád jött. Csak a pestieken múlik, hogy marad-e.
 6. 6
  pokrocz
  2018. február 08., csütörtök 22:23
  kik ezek? honnan jöttek? mit akarnak? és miért nincs senki aki pofán verné őket?
 7. 5
  rworse
  2018. február 08., csütörtök 22:10
  Igazából nem kéne magyarázni ennek a baromnak, de:
  1. Göncz Árpád is a magyarok nemzeti hősei közé tartozik, nem csak Árpád honfoglaló vezér. DE EZ NEM IDETARTOZÓ TÉMA, ugyanis:
  2. A metrómegálló EDDIG SE(!!!) Árpád honfoglaló vezérről volt elnevezve, hanem egy többé-kevésbé arrafelé héderező hídról.
  3. EZUTÁN SE(!!!) Göncz Árpádról lesz elnevezve, hanem egy városközpontról. Arról a városközpontról, amelynek kellős közepén fekszik az ominózus(sá vált) megálló, egyébként ehhez képest "irdatlan távolságra" az Árpád hídtól.
  4. Egyelőre EGYETLEN budapesti metrómegálló SINCS személynévről elnevezve, hanem egyaránt a földrajzi helyükről vannak elnevezve, kivétel nélkül. Tehát, lassan mondom, hogy a bahomahczú dzsenthy photofashiszták is értsék, mindegyik budapesti metrómegálló arról a földrajzi helyről van elnevezve, ahol helyileg a megálló elterül. Talán snassz is lenne metrómegállókat nemzeti hősökről elnevezni, mindenesetre eddig nem került szokásba, lehet hogy egyszer majd fog, remélem, hogy nem, mert logikus se lenne, a megállónévnek azt érdemes kifejeznie bármely közlekedési eszköz esetén, hogy hol van földrajzilag az a megálló - kivételt képezhetnek például nemzetközi nagyrepterek, bár nekem Ferihegy Ferihegy marad, nyilván a De Gaulle-t nem fogom megreformálni.

  Mindettől persze nem feltétlen indokolt megszüntetni a megálló hídróli elnevezését, hiszen talán többet mond a megálló funkciójára vonatkozólag, mint a városközpontróli elnevezés, de a magyarok nemzeti nagyjainak megversenyeztetése teljesen indiferens ebben a témában, mivel bármelyikük nevének semmi, értsd, SEMMI KÖZE a témához, hiszen egyikőjükről se volt, van és lesz elnevezve.

  Ha a protofasiszták fasisztáskodni akarnak, akkor a városközpont elnevezésekor kellett volna kardoskodniuk. Hülyegyerekek a homokozóban. 8. 4
  naki
  2018. február 08., csütörtök 21:16
  Mi, NEM-fideszesek, elfogadhatatlannak tartjuk Magyarország hőseinek semmibe vételét, felszólítjuk a szélsőjobboldalt, tiszteljék jobban nagyjainkat, és ne próbálják meg megváltoztatni a magyar történelmet.
 9. 3
  tiszapolgári
  2018. február 08., csütörtök 20:53
  Harrach: „Mi, angyalföldi Fideszesek”

  Ja, nagy F-fel, te ****.
 10. 2
  szegedi789
  2018. február 08., csütörtök 20:33
  Bár ha közben kiderülne , hogy Bayerzsoci Harrach Pé eltitkolt fia, akkor... Akkor csak pampoghatnak a ballibsik...

  (Mondjuk, abban azért van valami, hogy GÁ idővel emeszpés-dékás politikai szentté avanzsált a nem fidesz oldalon. Ami pl. oda vezet, hogy metrómegálló névadója lehet. Lehet?
  Ami a (politikai) életműhöz viszonyítva : KEVÉS. FELÜLETES. T.képpen kellemesen DEPOLITIZÁLT. Persze sokaknak ez így, ahogy van, kényelmes. Max. jön pl. egy harrach junior és előadja az ellenoldal vérszegény és hülye szegény emlékezetpolitikai performanszát.Uncsi. Már százszor, ezerszer elő lett adva.)

Komment írásához vagy regisztrálj