A Fidesz most azt követeli az önkormányzatoktól, hogy határozatban utasítsák el a Soros-tervet

szerző
narancs.hu
publikálva
2018. jan. 13., 15:05
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

Ennek az agyrémnek sose lesz vége?

Pénteken a Bálnában verődött össze egy rakás fideszes polgármester azon a gyűlésen, amelyet Szita Károly, Kaposvár első embere, a Megyei Jogú Városok Szövetségének elnöke hívott össze. Legalábbis neki kellett vállalnia arccal és névvel a Fidesz soron következő őrületét. A polgármestereket azért csődítették egy helyre, hogy újabb lendületet adjanak a Soros György és a Fidesz által hozzá kötött magyarországi civilek elleni propaganda-hadjáratnak.

Egy nappal később a Fidesz kiadta az ukázt: szombaton a kormánypárt szóvivője, Puskás Imre sajtótájékoztatón közölte, arra biztatják az önkormányzatok képviselő-testületeit, hogy határozatban utasítsák el a Soros-tervet és az illegális bevándorlást településeiken.

Puskás Imre és az ébresztő

Puskás Imre és az ébresztő

Fotó: MTI

Puskás szerint a magyar településeken is lépni kell, a Soros-terv, a kötelező kvóta és a migránsok betelepítése veszélyeztetné a magyar falvakat és városokat. Ha az uniós országokra kényszerítik a kötelező kvótát, a Soros-terv további pontjait, akkor a magyar településekre is megindul a migránsok betelepítése – mutatott rá Puskás Imre.

Tehát a választások előtt számos fideszes önkormányzat szavazógépei értelmetlen határozatokra fognak bőszen igennek szavazni, nehogy a Főnök rossz szemmel nézzen rájuk. A szolgalelkűség így tartja fenn Orbánék gyűlölethadjáratát. Ki van ez találva.

szerző
narancs.hu
publikálva
2018. jan. 13., 15:05
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Ezt már olvasta?