Összevertek egy kislányt gázoló nőt Encsen

szerző
narancs.hu
publikálva
2018. okt. 10., 16:30
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

A fideszes polgármester szerint a közösség egyes tagjai állatias módon viselkednek.

Szombaton súlyosan bántalmaztak egy nőt Encs határában, miután véletlenül elgázolt egy az úton szabálytalanul közlekedő ötéves kislányt – írja az Index.

A nő fogait kiverték, autóját megrongálták, a rendőrség egy 19 és egy 27 éves férfit állított elő. Az elgázolt kislány súlyos sérüléseket szenvedett, mentőhelikopterrel szállították kórházba.

Szeles András, Encs fideszes polgármestere szégyenteljesnek és felháborítónak nevezte az esetet a lapnak, és arra utalt, hogy a bántalmazók romák voltak.

„Vannak olyan emberek a közösségben, akik az általános emberi együttélési szabályokat nem tudják betartani, kivetkőztek emberi mivoltukból és állatias módon viselkedtek, ez a viselkedés pedig mindenféleképpen elfogadhatatlan. Ez a közösség évek óta ott él, és nem várható, hogy a tagjai egyik pillanatról a másikra megváltozzanak” – nyilatkozta Szeles. Hozzátette ugyanakkor, a roma közösségből is voltak olyanok, akik  a megtámadott nő védelmére keltek.

(A címlapkép illusztráció Encsről, nem pontosan itt történt a baleset.)

szerző
narancs.hu
publikálva
2018. okt. 10., 16:30
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
  1. 1
    naki
    2018. október 10., szerda 17:58
    Aki felügyelet nélkül magára hagyja a saját gyerekét az autóút mellett, az nem "szülő", csak "ellő". Azokat kellett volna fölképelni idejekorán.

Komment írásához vagy regisztrálj