Kedves Hollik István, a következő mi lesz, egy szép sárga csillag az ajtónkon?

szerző
narancs.hu
publikálva
2018. jún. 12., 18:06
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

A bukott fideszes nyüzsgönc nyilvánosan bélyegezte meg a civil szervezetet.

„Az Amnesty Internationalhez hasonló – bevándorlást támogató – szervezeteket nevén kell nevezni, és nyíltan harcolni kell ellenük” – jelentette ki Hollik István a szervezet budapesti irodája előtt tartott mai sajtótájékoztatóján. A fidesz.hu tudósításából megtudhattuk azt is, hogy Hollik szerint „az Amnesty International is egy bevándorlást támogató szervezet.

Nevén kell nevezni az ilyen szervezeteket, rájuk kell mutatni annak érdekében, hogy minden magyar megtudja,

mi is a valódi céljuk. Ők ugyanis a magyar emberek április 8-án kinyilvánított véleményével szembemenve azon ügyködnek, hogy végrehajtsák a Soros-tervet, és migránsokkal árasszák el Európát, Magyarországból pedig bevándorlóországot csinálnának.”

Hollik István ezután egy „Bevándorlást támogató szervezet” feliratú matricát ragasztott az Amnesty International budapesti irodájának ajtajára, egyben bejelentette, hogy „minden bevándorláspárti szervezethez el fognak menni”.

Hollik lépését Mérő Vera, az Amnesty International munkatársa így kommentálta Facebook-oldalán: „Kedves Hollik István, a következő mi lesz, egy szép sárga csillag az ajtónkon?”

 

szerző
narancs.hu
publikálva
2018. jún. 12., 18:06
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Cimkék:
Ezt már olvasta?