Hollik István és Szijjártó Péter egyszerre harsogja, hogy Soros György elment Brüsszelbe „megbüntetni a magyarokat”

szerző
narancs.hu
publikálva
2018. ápr. 16., 15:17
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

A kormánysajtó pedig természetesen ugyanezt a hülyeséget szajkózza.

Ma Brüsszelben tárgyal Soros György az Európai Bizottság alelnökével, Frans Timmermansszal. A találkozóról egyelőre még semmit nem tudni, csak azt, hogy az EU fontos kérdéseiről lesz szó. Ez ez a legkevésbé sem zavarta a Fidesz–KDNP politikusait, akik megfejtették, hogy mi zajlik itt.

Hollik István KDNP-s politikus már ma bejelentette, hogy „Soros György azért érkezett Brüsszelbe, hogy megbüntesse Magyarországot; nem tudja elfogadni és nem is veszi tudomásul a magyar választások eredményét”, noha ilyenről természetesen senki nem beszélt. De az ilyen apróságok nem zavarták Hollikot, aki azt is megjegyezte, hogy „a zárt ajtó okán is lehet arra következtetni, hogy arról egyeztettek: a választások után miként fokozzák a nyomást Magyarországra, hogy ránk erőltessék az akaratukat”.

Majd jött Szijjártó Péter, aki szinte szóról szóra a fentieket mondta el. „Soros György brüsszeli tárgyalásain a magyar emberek megbüntetését akarja elérni, mert a magyarok nem az ő jelöltjeire, hanem a bevándorlást elutasító Fideszre szavaztak” – a jó Péter hétfőn Luxembourgban mondta az uniós tagállamok külügyminiszteri tanácskozásának szünetében, az MTI tudósítása szerint.

Mindeközben a kormánypárti Origo címlapja így néz ki:

false
szerző
narancs.hu
publikálva
2018. ápr. 16., 15:17
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Ezt már olvasta?