Gulyás: Ha valamitől megijed Orbán Viktor, az az ellenzéki egység

szerző
narancs.hu
publikálva
2018. ápr. 16., 10:04
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

És ez megvalósult a szombati tüntetésen.

Gulyás Balázs a hétvégi fővárosi tüntetés egyik szervezője volt a vendége a HírTV Reggeli járat című műsorának, ahol elmondta, hogy sikeresnek tartja a szombati megmozdulást és következő héten is folytatják a demonstrációkat.

Gulyás Balázs volt a netadó elleni tüntetés egyik főszervezője is, akkor is rengeteg embert tudtak utcára vinni, de véleménye szerint talán ez az első alkalom, hogy az ellenzéki tábort a Jobbiktól a Kutyapártig bezárólag egy táborba lehetett terelni. Szerinte a tömeg egységes üzenetet fogalmazott meg, egy ellenzéki jelöltet és egységes ellenzéket szeretnének a választók. Ha valamitől megijed Orbán Viktor, az az ellenzéki egység. Orbán Viktor és a Fidesz hatalmas erőforrásokat tesz abba, hogy ez ne valósuljon meg. A Nemzeti Választási Bizottság nem véletlenül büntette pénzbírsággal a pártokat, ha visszalépnek egymás javára – ezzel felülírtak egy kétharmados törvényt egy nemzeti választási döntéssel. És jól látszik, hogy az NVI – a fideszes kinevezettek többsége miatt –, mennyire a kormány szolgája. Patyi András röhincsél azon, hogy Orbán Viktor letolja őt, mint a Nemzeti Választási Bizottság elnökét, mert meg merte bírságolni az óvodában kampányolás miatt - vélekedett Gulyás.

A teljes beszélgetés megtekinthető itt:

Gulyás: Orbán az egységtől fél

Sikeresnek tartja a megmozdulást, ezért most hétvégén is folytatják a demonstrációt a szombati fővárosi tüntetés rendezői - erről beszélt reggeli járat című műsorunkban a demonstráció egyik szervezője. Gulyás Balázs szerint Orbán Viktor egy dologtól fél, az pedig az ellenzéki egység.

A következő tüntetés április 21-én szombaton 18 órakor kezdődik, amire már most több, mint 50 ezren jelentkeztek.

2.0 Mi vagyunk a többség - újabb tüntetés a demokráciáért!

2.0 Mi vagyunk a többség - újabb tüntetés a demokráciáért!

szerző
narancs.hu
publikálva
2018. ápr. 16., 10:04
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Ezt már olvasta?