2015.05.08. 09:00

Gyerekszem Filmfesztivál

A gyerekek lenyomják Hollywoodot.

false

Transformers 7? Avengers 5? Batman 9? Félre, Hollywood, te önismétlő féltehetség! Jöjjenek a gyerkőcök, ők megmutatják, mi fán terem a film! Erre remek alkalom a filmkészítő gyerekek ötödik magyarországi filmfesztiválja, a Gyerekszem Fesztivál. Már a címe is remek Bakos Patrik, Pelle Márton és Dubrovcsik Bálint filmjének, a Baljós léghajózásnak, és akkor az angol címről (Sinister ballooning) még nem is beszéltünk! Már ezért jár az elismerés az ifjú alkotóknak. És vajon milyen lesz Jékely Sára Ilona Az időgép című filmje, melyben a macskák legzseniálisabb professzora feltalálja az időgépet? Egy film a macskákról, a médiáról és a barátságról - én már alig várom!

 

Műsorvezető Till Attila és Réz Ági.

A fesztivál programjai ingyenesek.

Gyerekszem Filmfesztivál

Gyerek/Játszó

Időpont
2015. május 8. 09:00
Helyszín
Műcsarnok
Budapest, Dózsa György út 37.

Hol találom?

publikálva
2015. ápr. 29., 08:53
kommentek
0
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

Kommentek

Rendezés:

Komment írásához vagy regisztrálj

Legfrissebb Narancs

Interjú Szabó Szabolccsal
Ellenzéki harcok Csepelen
Az elhibázott tét
Ungváry Rudolf: vitában Kis Jánossal
„Válsághelyzet” ürügyén
Mire mentek el a százmilliárdok?
Tartalomjegyzék Legfrissebb Narancs

MA ESTE SZÍNHÁZ

Kultúra

még több Kultúra...

best of Narancs

Szüret

Orbán Viktor miniszterelnök a zsidó újév alkalmából levélben köszöntötte a magyarországi zsidóság képviselőit.

"Mint mindig, amikor a régit felváltja az új, amikor az óév helyére az új esztendő lép, valamennyien számvetést készítünk. Értékeljük az elmúlt időszakot, felülvizsgáljuk a terveinket" – fogalmazott a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetségének elnökéhez, a Magyarországi Zsidó Örökség Közalapítvány elnökéhez, a Magyarországi Autonóm Orthodox Izraelita Hitközség elnökéhez és az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség vezető rabbijához intézett levelében Orbán.

"Magyarország kormánya egy olyan jövőért dolgozik, ahol a fontos dolgok összekötnek bennünket: hazánk, nemzetünk, családunk szeretete, vallási hagyományaink tisztelete és a külső fenyegetéssel szembeni jogos önvédelem. A zsidó újév alkalmából tisztelettel köszöntöm Önt és az ünneplő magyarországi zsidó közösséget. Kívánom Önöknek, hogy valamennyien a jó esztendőre legyenek beírva" – zárta levelét.

false

 

Fotó: MTI

Vagyis még egyszer „a fontos dolgok“, amik mintegy legkisebb közös többszörösként „összekötnek bennünket“, legalábbis Orbán világképében:

- haza szeretete

- nemzet szeretete

- családunk szeretete

- vallási hagyományok tisztelete.

- külső fenyegetéssel szembeni jogos önvédelem.

(MTI)

Haza, nemzet, család, vallás, fenyegetés, önvédelem. még több Szüret...